Advent och Jul 2018

Bloomster Abonnemang

Buketter och arrangemang för företag och hem. Skaffa abonnemang! Ring eller skicka ett mail så hittar vi en lösning som passar er.

info@bloomster.se

Tel. 08-6611029

VÅRA ÖPPETTIDER

Butikens öppetttider är:

Måndag 12-18
Tisdag- Fredag 10-18
Lördag
12-18
Söndag Stängt

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för senaste nytt & exklusiva erbjudanden!
Ange din epost

Integritetspolicy

Stockholm 2018-11-19

 

Integritetspolicy

Vi på Bloomster Stockholm värnar om din personliga integritet och vill att du skall känna dig trygg när du lämnar personuppgifter till oss. Vi vill här informera dig om hur vi samlar in och hanterar dina personuppgifter och vad du har för rättigheter kopplat till detta.

Personuppgiftsansvarig:

Blomsterlabbet HB/Bloomster Stockkholm,
org.nr 969765-6043, Sibyllergatan 26, 114 42 Stockholm.

Insamling samt hantering av personuppgifter

Vi samlar in personuppgifter för att möjliggöra vårt uppdrag gentemot potentiella, aktiva och gamla kunder samt leverantörer. Uppgifter samlas in direkt från våra kunder via vår hemsida, via telefon, via mail eller vid direktmöte.

Bloomster Stockholm samlar in och behandlar följande information

Namn/Företagsnamn
Kontaktperson
Telefonnummer
Faktura samt leveransadress 
Organisationsnummer
E-post

E-post används främst till korrespondens gällande pågående och genomförda order. E-post-utskick görs även några gånger om året för att informera om erbjudanden vid särskilda högtider m m. Information kring hur man kan avregistrera sig från utskick gällande marknadsaktiviteter samt erbjudanden finns alltid med i dessa utskick.

Vid nyregistrering kan kreditupplysning på företaget göras för att bedöma kreditvärdighet, detta kan även ske på befintlig kund om misstanke kring försämrad kreditvärdighet uppstår.

För att hålla personuppgifterna aktuella kan Bloomster Stockholm komma att komplettera dem genom att hämta in uppgifter från privata och offentliga register, till exempel uppdatering av adressuppgifter. Vi kan komma att lämna personuppgifter till tredje part i de fall då rättslig grund finns. Bloomster Stockholm säljer inte vidare personuppgifter till tredje part.

Borttagning av personuppgifter sker då inte längre uppgifterna krävs för att möjliggöra vårt uppdrag gentemot potentiella, aktiva och gamla kunder samt leverantörer eller vad som krävs i enlighet med rådande lagstiftning, så som bokföringslagen. Du har rätt att begära information om vilka uppgifter vi på Bloomster Stockholm behandlar om dig som person samt att uppgifter rättas/raderas såvida de inte utgör en nödvändig del av ett underlag för att möjliggöra vårt uppdrag gentemot kund eller leverantör eller på annat sätt behövs för att Bloomster Stockholm ska kunna uppfylla sina rättsliga förpliktelser.

Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..